Champions Breakfast - the most delicious pancakes
Nadchodzi niedziela, a z nią poranne śniadanko...zawsze
wyczekiwane i zjadane z apetytem. Kawa, herbatka, sok z świeżo wyciśniętych pomarańczy…
I najpyszniejsze naleśniki, bo to takie które
mogę jeść :)
- 4-5 jaj przepiorczych
- Paczka cukru waniliowego
- 500 ml wody ( 2 szklanki)
- 2 -3 szklanki Maka bezglutenowa (Extra koncentrat Krakowski Premium) - tyle aby uzyskac lekko plynna konsystencje
- 1 lyzeczke oleju
- dzem, miod i inne ukochane dodatki
Pierwszy nalesnik usmazyc na kropli oleju.
Reszte bezposrednio na patelni.
EN
Champions Breakfast - the most delicious pancakes
- 4-5 quail eggs
- Package of vanilla sugar
- 500 ml of water(2 cups)
- 2 -3 cups Flour gluten-free (Extra concentrate Krakowski Premium) - enough to get a slightly runny consistency
- 1 teaspoon of oil
- jam, honey and other beloved add on
Cale Mix eggs in larger bowl of vanilla
sugar. Pour water. Added for make parts still stirring. Added for flour until
the consistency of batter, coherent, pouring. Add oil, stir.
The first pancake fry for a drop of oil. The
rest directly on the pan.
Done
Comments
Post a Comment